FOTO: / Radni dan, a Boysi nastavili s kampiranjem!

Nakon burnih događaja tijekom večeri, kada je policija privela trojicu njihovih kolega, ostatak noći u kampu Dinamovih navijača protekao je mirno.

11.4.2011.
17:21
VOYO logo

Članove Udruge navijača Dinama ništa ne može omesti u njihovom kampiranju, čak ni neplanirani upad policije. Iz MUP-a su potvrdili da su u nedjelju navečer ispred maksimirskog stadiona priveli Tomislava Glušića, predsjednika Kluba navijača BBB-a, te još dvojicu navijača M. S. i N. H. T. zbog sumnje za napad na Z. M. (42).

Z. M., također navijač zagrebačkog nogometnog kluba, ali ogranka sesvetske HVIDRA-e, prijavio je trojicu privedenih za napad koji se, rekao je, dogodio u nedjelju popodne na školskom igralištu OŠ Ivana Gorana Kovačića u Sesvetama. Trojica su ga istukla i nanijela mu lakše tjelesne ozljede, tvrdi Z. M.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon burnih događaja tijekom večeri, kada je policija privela trojicu njihovih kolega, ostatak noći u kampu Dinamovih navijača protekao je mirno. Lijep i sunčan dan izmamio je Boyse na asfalt, a neki su se odlučili i na sunčanje.

Noć je u šatorima, u autima, ali i vrećama za spavanje pod vedrim nebom provelo oko 100-tinjak navijača, koji su ujutro priznali da su se "baš lijepo naspavali". Prosvjed se nastavlja bez obzira na radni dan sve do Skupštine NK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

arti-201104100309006 arti-201104090122006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo