FOTO: / Prepoznajete li ovaj stadion?

Renoviranje Dinamovog stadiona trebalo bi biti završeno u nedjelju, ali konačne konture sada se već jasno naziru. 'Ovdje je u tri tjedna pola stadiona porušeno i izgrađeno', kažu u Dinamu.

9.7.2011.
15:18
VOYO logo

Ružno pače polako postaje plavi labud, javljaju izvještaji s Maksimira.

"Kada se sjetim stadiona u prošlosti mogu reći kako stadion danas izgleda ljepše nego ikada; Dinamo je jednostavno učinio sve i nema više što napraviti", izjavio je Otto Barić nakon što se osobno uvjerio kako već sada izgleda novi Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što znači to 'ljepši nego ikad' opisali su u subotu i na Dinamovoj službenoj stranici.

"Na istočnoj tribini postavljene su sve sjedalice, počelo je postavljanje novih plavih sjedalica na južnu tribinu, dok na Zapadu radnici preslaguju natpis 'gnk dinamo'. Na Istoku je jutros popravljeno i slovo 'g' u natpisu napravljenom od sjedalica. Oko novog travnjaka postavlja se uska traka umjetne trave namijenjena sucima za vrijeme utakmice. Atletska staza je očišćena, a postavljanje plave trave očekuje se tek nakon završetka ostalih radova. Oko terena je nasipan asfalt kako bi na kraju sve izgledalo vrhunski", stoji u najnovijem izvještaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno ružno su izgledale cigle ispod južne i istočne tribine, no i one će biti zamaskirane, prekrivene plavim platnom.

"Ispod istočne tribine na konstrukcije su postavljena plava platna koja će do utakmice biti postavljena i ispod ostalih tribina. U tijeku je i izgradnja metalnih konstrukcija za press lože, kao i uređenje posebnog dijela za osobe s invaliditetom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela rekonstrukcija trebala bi stajati oko 70 milijuna kuna, barem su tako najavili u klubu.

Ovdje je u tri tjedna pola stadiona porušeno i izgrađeno. Nevjerojatno je koliko je manjih gradilišta stvoreno i kolika je ergela kamiona posljednjih dana posložena na cjelokupnom maksimirskom gradilištu. Već smo dosad oborili rekorde ako uzmemo u obzir kratki vremenski rok i sliku zdanja koju smo u tom istom roku složili. Ovo je dokaz da se voljom, upornošću, pa i fanatizmom ruše sve granice", kažu u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107080387006 arti-201107080868006 arti-201107070994006 arti-201107080579006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo