FOTO: / Ovo je novi Mamićev hotel od 86 milijuna kuna!

21.10.2013.
19:24
VOYO logo

U Maksimiru je u ponedjeljak bilo svečano. Otvoren je luksuzni hotel '67. za igrače Dinama, a otvorenju su prisustvovali zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Dinamov predsjednik Mirko Barišić i uprava kluba, prva momčad i stručni stožer, ali i legendarna generacija 1967. u čiju je čast i nazvan hotel.

Osim hotela, uređene su prostorije ispod južne tribine, pomoćni travnjak Hitrec-Kacian, a još ranije je ušminkan i sam stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imamo 35 tisuća novih sjedalica, novi vrhunski grijani travnjak, nove klupe za rezervne igrače i trenere, kapelicu ispod južne tribine. Posebno smo ponosni na pomoćno igralište Hitrec-Kacian koje zadovoljava visoke kriterije UEFA-ine Lige prvaka za mlade. Modri je klub u sve radove uložio oko 86 milijuna kuna, u radovima je sudjelovalo nekoliko stotina radnika i više tvrtki, a sada smo uz pomoć gradonačelnika Bandića i grada Zagreba uredili i okoliš', poručio je Barišić, dok je sretna bila i Dinamova legenda Slaven Zambata, koji je za klupsku stranicu između ostalog rekao:

"E da je bar bilo ovako u vrijeme kad sam ja igrao za Dinamo… Ne mogu vam ni opisati koliko sam sretan i koliko mi je toplo oko srca kada vidim kako danas izgleda stadion Maksimir. Svi ovi prekrasni tereni na kojima svakodnevno treniraju naša djeca, preuređeni Hitrec koji bi bio najljepši stadion u Europi u moje vrijeme, a o uvjetima kakve ima prva momčad Dinama nekada smo mogli samo sanjati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo