hnl

FOTO: Ovo je novi Mamićev hotel od 86 milijuna kuna!

‘E da je bar bilo ovako u vrijeme kad sam ja igrao za Dinamo… Ne mogu vam ni opisati koliko sam sretan i koliko mi je toplo oko srca kada vidim kako danas izgleda stadion Maksimir’, poručila je Dinamova legenda Slaven Zambata na svečanom otvorenju Dinamovog hotela.

U Maksimiru je u ponedjeljak bilo svečano. Otvoren je luksuzni hotel ’67. za igrače Dinama, a otvorenju su prisustvovali zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Dinamov predsjednik Mirko Barišić i uprava kluba, prva momčad i stručni stožer, ali i legendarna generacija 1967. u čiju je čast i nazvan hotel.

Osim hotela, uređene su prostorije ispod južne tribine, pomoćni travnjak Hitrec-Kacian, a još ranije je ušminkan i sam stadion.

‘Imamo 35 tisuća novih sjedalica, novi vrhunski grijani travnjak, nove klupe za rezervne igrače i trenere, kapelicu ispod južne tribine. Posebno smo ponosni na pomoćno igralište Hitrec-Kacian koje zadovoljava visoke kriterije UEFA-ine Lige prvaka za mlade. Modri je klub u sve radove uložio oko 86 milijuna kuna, u radovima je sudjelovalo nekoliko stotina radnika i više tvrtki, a sada smo uz pomoć gradonačelnika Bandića i grada Zagreba uredili i okoliš’, poručio je Barišić, dok je sretna bila i Dinamova legenda Slaven Zambata, koji je za klupsku stranicu između ostalog rekao:

“E da je bar bilo ovako u vrijeme kad sam ja igrao za Dinamo… Ne mogu vam ni opisati koliko sam sretan i koliko mi je toplo oko srca kada vidim kako danas izgleda stadion Maksimir. Svi ovi prekrasni tereni na kojima svakodnevno treniraju naša djeca, preuređeni Hitrec koji bi bio najljepši stadion u Europi u moje vrijeme, a o uvjetima kakve ima prva momčad Dinama nekada smo mogli samo sanjati.”

Povratak na Net.hr