DOBRO MU IDE

[FOTO] ODBJEGLI DINAMOV NOGOMETAŠ ZABIO PRVI GOL ZA BEŠIKTAŠ: Maksimir napustio na eksplozivan način, a sada igra s Vidom

Bio je to Hasićev sedmi nastup za Bešiktaš u koji je stigao početkom ove godine iz Dinama

Nekadašnji nogometaš Dinama i jedan od najtalentiranijih u svojoj generaciji, Ajdin Hasić, postigao je svoj prvi pogodak u dresu Bešiktaša. Hasić je u sudačkoj nadoknadi protiv Kayserispora u 16. kolu turske lige, zabio za 2:0 i to vrlo lijepo nakon jedne kontre.

Bio je to Hasićev sedmi nastup za Bešiktaš u koji je službeno stigao početkom ove godine iz Dinama, a čestitao mu je i suigrač, hrvatski reprezentativac Domagoj Vida.

“Čestitam sinko, bravo”, napisao je Domagoj Vida uz fotografiju s mladim Hasićem.

Inače, Hasićev slučaj s Dinamom već je svima dobro poznat. Mladi BiH nogometaš bio je jedan od najvećih talenata na Maksimiru, ali je nastao kaos oko produljenja ugovora. Hasić je u trenutku pregovora oko produljenja bio maloljetan pa ga je zastupao otac. A da otac iz BiH ne putuje u Zagreb zbog dva potpisa, Dinamo je u BiH poslao dva ugovora, jedan o raskidu aktualnog ugovora i drugi novi ugovor. Otac je poptpisao samo raskid i vratio papire na Maksimir, a mladić je napustio Dinamo i od jeseni te godine trenirao je s Bešiktašom.

Povratak na Net.hr