CHATAO S MC STOJANOM

[FOTO] NA INSTAGRAMU PROCURILA ŠKAKLJIVA BROZOVIĆEVA FOTKA IZ KARANTENE: Vatreni snimljen s votkom

Brozović je veliki obožavatelj turbofolka pa ne čudi što si je dobar s jednim od najpopularnijih pjevača u regiji

Cijela Italija je pod karantenom zbog epidemije opasnog koronavirusa, pa je tako i ekipa Intera u izolaciji. Ništa se ne smije prepustiti riziku, a svjestan je toga i trener Antonio Conte koji je naredio svim igračima samoizolaciju dok ne prođe najgore.

Za sada se igrači Intera pridržavaju tih uputa, a tu i tamo objave i neku sliku iz karantene. Conte je dečkima propisao plan prehrane i treninga koji mogu odrađivati u svojoj kući, ali dečkima je očito podosta dosadno u izolaciji.

Broz i MC Stojan

Recimo, Marcelo Brozović, vrijeme krati “facetimeajući” sa slavnim srpskim turbofolkerom MC Stojanom. Stojan se na svom Insta-Storyju pohvalio time da je Brozović pozirao s njegovim brandom votke “La Miami”, a u drugom Storyju vidi se da su Vatreni i on razgovarali. Inače, Brozović je veliki obožavatelj turbofolka pa ne čudi što si je dobar s jednim od najpopularnijih pjevača u regiji.

Instagram

Pitanje je kako će ovo “sjesti” inače strogom i temperamentnom Antoniju Conteu, posebice u doba velike tragedije u Italiji i stroge karantene.

Povratak na Net.hr