NAJJAČI JE

[FOTO] MOURINHO OBJAVOM OPET ZAPALIO INSTAGRAM: Sarkastičnim komentarom nasmijao sve – ‘Super vam je ovo s reprezentacijama’

U samo sat vremena skupio je više od 150 tisuća lajkova

Portugalski strateg i aktualni menadžer Tottenhama, trofejni i cijenjeni, Jose Mourinho, posljednjih tjedana sve češće objavljuje sadržaj na svom novom Instagram-profilu i navijači su doista oduševljeni. Mourinho uglavnom objavljuje sarkastične poruke popraćene nekom šaljivom slikom na kojoj je on sam glavni akter, a posljednjom je rekao što misli o reprezentacijskoj pauzi i utakmicama Lige nacija.

Mourinho je komentirao besmislenu pauzu usred polusezone na kojoj treneri u klubovima na dulje vrijeme ostaju bez gotovo svih igrača i što je gore, ovi im se s reprezentacijske akcije vrate u vrlo lošem stanju.

“Super tjedan nogometa. Reprezentacijske utakmice prepune emocija, odlični susreti i sigurnost. Rezultati na covid dolaze nakon utakmice, a tipovi utrčavaju u teren tijekom treninga reprezentacija. Nakon što sam odradio trening sa samo šest igrača, vrijeme je da se malo pobrinem za sebe”, napisao je Mourinho na Instagramu i objavio usput sliku sebe kako sam trenira u teretani.

U samo sat vremena skupio je više od 150 tisuća lajkova…

Povratak na Net.hr