FOTO: / Legendo, sretno u nebeskoj Ligi prvaka

Rodbina, prijatelji, bivši suigrači i brojni navijači Hajduka oprostili su se od ponajboljeg golmana koji je rođen na ovim prostorima.

13.8.2014.
19:46
VOYO logo

Ranije tijekom srijede, u dvorani na Poljudu održana je i komemoracija Vladimiru Beari koji je napustio ovaj svijet u noći s nedjelje na ponedjeljak, u 86. godini života.

Od legende Hajduka i Crvene zvezde oprostili su se mnogi navijači splitskog kluba, uprava, a zatim i predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza, Crvene zvezde, RNK Splita i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vlado se pridružio svojoj zlatnoj generaciji koja ga čeka negdje gore na nebu. U duhu njihovog vica, siguran sam da će takav Hajduk s njime na golu, s Gezom Šenauerom, s Gagom, s Bajdom u vezi, s Franom Matošićem u napadu i Ivićem na klupi te Antom Dorićem i Vjenceslavom Žuvelom na tribinama igrati nekakvu nebesku Ligu prvaka", rekao je na komemoraciji predsjednik Hajdukove skupštine, Vinko Radovani.

Beara je tražio da njegov lijes bude omotan u Hajdukovu zastavu, a na posljednjem ispraćaju okupili su se i brojni navijači, ali i jaka delegacija HNS-a predvođena predsjednikom Davorom Šukerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo