VALJDA JE SPONTANO

[FOTO] KOLINDA KAKVU JOŠ NISMO VIDJELI: Predsjednica na utakmici Vatrenih predstavila novu pozu za fotografiranje

Zapeo nam je za oko jedan zanimljiv detalj

Malo se koja reprezentacija na svijetu može pohvaliti, ako je to za pohvalu dakako, da ima najvatreniju navijačicu, a Hrvatska je, eto, ima i još je k tome riječ o predsjednici republike, Kolindi Grabar-Kitarović. Pamti predsjednicu cijeli svijet i po onom emotivno proživljenom finalu Svjetskog prvenstva kada je mokra do kože čestitala svima koji su se tijekom proglašenja prvaka našli na travnjaku.

Predsjednica još od samih početaka svog mandata odlazi na utakmice, kako nogometaša tako i ostalih hrvatskih reprezentacija, a, eto, stigla je i na odlučujuću utakmicu kvalifikacija za Euro 2020. Hrvatska reprezentacija lovi prvenstvo i na Rujevici mora uzeti barem bod Slovacima ako želi mir, a s tribina će joj navijanjem pomagati i predsjednica, kojoj nije strano povesti čak i koju navijačku pjesmu… Jedna od omiljenih joj je Srce Vatreno, možda bude ta.

Nova poza

E sada, zapeo nam je za oko jedan zanimljiv detalj. Predsjednica je na utakmici, možda spontano, možda uz kakav napisani “hint”, odlučila pokazati novu pozu za fotografiranje. Poza je vrlo “cool” i moramo priznati jedna od boljih do sada, nekako djeluje opasnije, moćnije, a opet inovativno i mladenački.

Igor Soban/PIXSELLFoto: Igor Soban/PIXSELL

Povratak na Net.hr