DOK HARA KORONAVIRUS

[FOTO] PROCURILI DETALJI S TAJNOG SASTANKA O SUDBINI SERIE A: A jeste li možda vidjeli kako se hrane igrači Intera?

Nameće se zaključak da su Talijani doznali da bi UEFA sutra trebala odgoditi Euro

Kao što nam je to prošlog tjedna rekao i ugledni kirurg i liječnik reprezentacije Hrvatske, dr. Zoran Bahtijarević, nogometaši Intera ne treniraju od prošlog utorka, a nalaze se u kućnoj izolaciji.

[FOTO] MOŽDA TA KARANTENA I NIJE TAKO STRAŠNA: Brozović i ekipa objavili slike iz izolacije. Pogledajte na kakvom su režimu

ProfimediaFoto: Profimedia

KATASTROFA ZA TALIJANSKI NOGOMET: Zemlja u potpunoj izolaciji zbog epidemije koronavirusa

SVE O PANDEMIJI KORONAVIRUSA U HRVATSKOJ I SVIJETU, KAO I O TRENUTNOJ SITUACIJI U ZEMLJI, PROČITAJTE – OVDJE

U Lombardiji se ništa ne prepušta slučaju

U pokrajini Lombardiji, trenutno najvećem europskom i svjetskom centru pandemije koronavirusa (u Kini je pandemija koronavirusa u opadanju), ništa se ne prepušta slučaju. Osim toga, samo par dana nakon utakmice protiv Juventusa, suparnički igrač Daniele Rugani bio je pozitivan na koronavirus.

Pod strogim Conteovim režimom

Međutim, ni u prisilnoj izolaciji nogometaši Intera su pod strogim režimom strogog Antonija Contea, koji je poznat da voli imati potpunu kontrolu nad svojim igračima.

Dokazao je to i Nicolo Barella. Veznjak Nerazzurra na Instagramu je pokazao da im trener ne šalje samo personalizirani režim treninga kojeg se moraju pridržavati dok su u kućnoj karanteni, nego i da pazi na njihovu ishranu, javlja ugledni talijanski Sky Sports.

Instagram

Ima tu svega, od jaja, piletine pa do proteinskih muffina kako bi se malo zasladili. Sve nutritivne vrijednosti koje su nogometašu potrebne za pravilnu prehranu.

Na kućnu adresu dostavljaju se zapakirani posebni obroci za taj dan s Conteovim uputama

Svakom igraču Intera svaki dan na kućnu adresu dostavljaju se zapakirani njegovi posebni obroci za taj dan s uputama koje je dao Conte.

Izvanredna videosjednica Talijanskog nogometnog saveza

Inače, talijanski mediji, točnije Ilnapolista.it, pišu da je u ponedjeljak održana izvanredna videosjednica Talijanskog nogometnog saveza. Zaključci koji su na njoj doneseni i dalje se drže u tajnosti, ali talijanski novinar Nicolo Schira je uspio doznati nekoliko stvari.

Talijanski novinar navodi da su čelnici Serie A odlučili da se Serie A nastavi i odredili su najkasniji datum početka nastavka. To bi trebao biti 9. svibnja. U tom slučaju liga bi se igrala do sredine lipnja. Drugim riječima, nameće se zaključak da su Talijani doznali da bi UEFA sutra trebala odgoditi Euro.

Uefa odgađa Euro?

“I UEFA, koja bi sutra mogla odgoditi Euro za 2021.”, pišu Talijani, “čini se spremnom dopustiti da se državno prvenstvo Italije završi i nakon 30. lipnja, ako je potrebno”…

Iz Serie A lige pokazalo se da će u narednih nekoliko dana započeti radni stolovi o medicinskim, tehničko-sportskim pitanjima, institucionalnim odnosima i upravljanju rizikom za klubove i za samu Serie A ligu.

Klubovi užurbano rade na ugovorima za igrače

Zbog toga, a i ostalih popratnih stvari uzrokovanih pandemijom koronavirusa, pojavile su se informacije da klubovi užurbano rade na ugovorima za igrače čiji trenutni ugovori ističu na kraju sezone ili su na posudbama. Ugovori koji ističu ove sezone prestaju važiti 30. lipnja i sad klubovi panično pokušavaju sklopiti nove, koje bi produljili za dva tjedna, te kako bi sve bilo po pravilniku.


Rezultati by SofaScore

Povratak na Net.hr