DRŽI SE LEGENDO!

[FOTO] JAVIO SE HRABRI IVAN KLASNIĆ: ‘Nažalost, moj imunološki sistem nije dobar. Ljudi, shvatite ovo ozbiljno i držite se pravila’

Javio se Ivan Klasnić emotivnom porukom uslijed pandemije koronavirusa

Bivši hrvatski nogometaš, reprezentativac Hrvatske, hrabri Ivan Klasnić, oglasio se na Instagramu poslavši važnu poruku usred pandemije koronavirusa koja hara Europom i svijetom. Upravo naš Ivan pripada rizičnoj skupini budući da je prošao tri transplantacije bubrega.

UŽIVO: DVA IGRAČA JUVENTUSA NAPUSTILA SAMOIZOLACIJU: Zvijezdu Juvea na aerodromu zadržala policija

‘Ja sam jedan od onih koji pripadaju rizičnoj grupi’

“Pozdrav svima, ja sam jedan od onih koji pripadaju rizičnoj grupi. Nažalost, moj imunološki sistem nije tako dobar kao vaš, što je sigurno posljedica moje tri transplantacije bubrega. Molim te, nemoj ignorirati novonastalu situaciju i pokušaj slijediti pravila. Liječnici i svo bolničko osoblje dosegli su svoj limit, nemojmo im praviti još više nepotrebnog posla”, poručio je na Instagramu uz svoju fotografiju iz bolničkog kreveta koja datira iz listopada 2017. godine.

Srna se odmah javio podrškom u komentarima

Poruku podrške odmah mu je u komentarima ostavio bivši suigrač, legendarni kapetan reprezentacije Darijo Srna.

Drama Ivana Klasnića

Prvi bubreg koji je Klasnić dobio bio je majčin, ali tijelo ga je odbacilo nakon nekoliko dana. Očev bubreg trajao je deset godina, do 2017., kada je primio bubreg od donora koji mu nije u krvnom srodstvu. Nakon toga je Ivan išao i na treću operaciju koja je, srećom, prošla uspješno.

Miljenik navijača

Klasnić je za Hrvatsku odigrao 41 utakmicu i upisao 12 golova, bio je na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Euru u Austriji i ostao veliki miljenik navijača. Nedavno je naš bivši nogometaš nakon zadnje transplantacije izjavio je kako se ne vidi kao trener, ali da ima drugačiju ponudu.

Povratak na Net.hr