FOTO: / Lijepe navijačice haraju prvenstvom, a najljepše su...

Odbrojavaju se i posljednje minutei do početka velikog spektakla, utakmice između Hrvatske i Kameruna na Svjetskom prvenstvu.

18.6.2014.
20:13
VOYO logo

Danas je sve podređeno samo i isključivo Vatrenima koji igraju bitnu utakmicu za prolaz u drugi krug natjecanja. Pripreme su u punom jeku, pive se hlade, zastave su spremne, cijela Hrvatska je u kockicama.

Noćas neće biti spavanja jer će utakmica prikovati čitavu zemlju za male ekrane. Svi su u iščekivanju utakmice koja je 'biti ili ne bit' za nogometaše izbornika Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedom bi naši ostali u igri za drugi krug natjecanja i možemo samo zamisliti kako će to izgledati u ponedjeljak, kad s Meksikom igramo utakmicu koja će riješiti višegodišnju dilemu. S porazom protiv Kameruna bi se oprostili od svake šanse za snom zvanim prolaz u drugi krug, ali tko o tome razmišlja.

Stoga ne čudi ova velika navijačka euforija koja je zavladala našom zemljom. Stari, mladi, sportaši, nesportaši, navijači, nenavijači, apsolutno SVI su uz naše Vatrene kojima želimo sreću u dalekom Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali dosta priče!

Pogledajte galeriju i navijačko ludilo koje je zavladalo Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje fotografije šaljite na e-mail: navijaci@portal.net.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo