FOTO: Lijepe navijačice haraju prvenstvom, a najljepše su…

Odbrojavaju se i posljednje minutei do početka velikog spektakla, utakmice između Hrvatske i Kameruna na Svjetskom prvenstvu. Navijači se bude, flaše zveckaju, šminkanje je počelo na veliko, zastave se razvlače…., a evo kako to izgleda u fotkama. Ajmoooo!

Danas je sve podređeno samo i isključivo Vatrenima koji igraju bitnu utakmicu za prolaz u drugi krug natjecanja. Pripreme su u punom jeku, pive se hlade, zastave su spremne, cijela Hrvatska je u kockicama.

Noćas neće biti spavanja jer će utakmica prikovati čitavu zemlju za male ekrane. Svi su u iščekivanju utakmice koja je ‘biti ili ne bit’ za nogometaše izbornika Nike Kovača.

Pobjedom bi naši ostali u igri za drugi krug natjecanja i možemo samo zamisliti kako će to izgledati u ponedjeljak, kad s Meksikom igramo utakmicu koja će riješiti višegodišnju dilemu. S porazom protiv Kameruna bi se oprostili od svake šanse za snom zvanim prolaz u drugi krug, ali tko o tome razmišlja.

Stoga ne čudi ova velika navijačka euforija koja je zavladala našom zemljom. Stari, mladi, sportaši, nesportaši, navijači, nenavijači, apsolutno SVI su uz naše Vatrene kojima želimo sreću u dalekom Brazilu.

Ali dosta priče!

Pogledajte galeriju i navijačko ludilo koje je zavladalo Hrvatskom.

Svoje fotografije šaljite na e-mail: navijaci@portal.net.hr

Povratak na Net.hr