Nevjerojatna hrabrost: Odgodio vlastitu kemoterapiju zbog zvijezde SP-a!

Fizioterapeut urugvajskog nogometnog reprezentativca Luisa Suareza odgodio je vlastiti tretman protiv raka kako bi osigurao da se Liverpoolov napadač oporavi na vrijeme za nastup na Mundijalu.

21.6.2014.
11:46
VOYO logo

Walter Ferreira (63) trebao se podvrgnuti kemoterapijama uoči SP-a u Brazilu, ali je zanemario vlastito zdravlje. Nije Suareza uspio oporaviti na vrijeme za nastup protiv Kostarike, ali zato je zaigrao od prve minute protiv Engleske i potopio ih.

"Zahvalan sam trenerskom osoblju na povjerenju koje su imali da su poslali Luisa da radi sa mnom", rekao je Ferreira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez se Ferreiri zahvalio emocionalnim video uratkom koji je snimio u svlačionici nakon što je dvama golovima donio Urugvaju 2:1 pobjedu protiv Engleske.

//www.youtube.com/embed/9q_2P1ivEBA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozdrav svima. Jako sam sretan što smo pobijedili ovu utakmicu. Želim zahvaliti svojoj supruzi, svojoj djeci, koji su nešto najljepše što imam na ovom svijetu, kao i Walteru Ferreiri, bez kojeg ne bih bio ovdje", poručio je Suarez.

"Postoje ljudi koji znaju koliko je za mene bilo ključno da imam njihovu potporu. Da nije bilo njega (Ferreire), ja ne bih bio ovdje. Puno sam plakao s njime jer je to bilo teško razdoblje i komplicirano s obzirom na ono što je on proživljavao. On se žrtvovao kako bi cijelo vrijeme bio sa mnom", dodao je Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/dLVufWv42mA

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo