'Žao mi je zbog rezultata! Atmosfera u našoj reprezentaciji je nezdrava!'

Kamerunski nogometni izbornik Volker Finke bio je razumljivo razočaran izvedbom svoje momčadi u sinoćnjem ogledu 2. kola skupine A SP-a u Brazilu protiv Hrvatske.

19.6.2014.
11:13
VOYO logo

Posve razumljivo, uzme li se u obzir da je Hrvatska slavila sa 4:0 i da je Kamerun od 40. minute igrao bez isključenog Alexa Songa nakon što je ovaj laktom u leđa opalio Marija Mandžukića.

"To za mene kao trenera nije bilo dovoljno. Svi moraju dati nešto više kada igraju desetorica protiv jedanaestorice. Nakon ovog danas možemo se samo pripremiti za našu posljednju utakmicu u Brazilu", rekao je Finke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se njemački stručnjak ispričao navijačima Kameruna.

"Žao mi je zbog ovakvog rezultata. Stil branjenja i loše ponašanje nakon crvenog kartona razlozi su zašto smo primili četiri gola".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Nakon dvaju poraza protiv Meksika i Hrvatske Kamerun je sada izgubio i matematičke šanse za plasman u osminu finala. Finke stoga posljednju utakmicu protiv Brazila vidi kao priliku da se izbriše loša slika stvorena u utakmici protiv Hrvatske, što uključuje i fizički obračun između suigrača Benoita Assou-Ekotta i Benjamina Moukandja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo je važno prezentirati se kao dobra momčad u dobroj utakici. Želim pokazati drugo lice ove momčadi. Moramo igrati 11 protiv 11. Moramo se jako ozbiljno pripremiti za tu utakmicu, a svi su naši igrači sada razočarani".

Što se tiče samog sukoba Assou-Ekotta i Moukandja pred kraj susreta Finke je kratko komentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera je nezdrava".

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo