FIFA PONOVNO KAZNILA HNS: / Ovaj smo put dobro prošli, Srbima najveća kazna, homofobni Argentinci

Image

Već smo navikli da FIFA i UEFA žestoko kažnjavaju HNS zbog raznoraznih izgreda Hrvatske, ali ovaj put su stvari malo drugačije i naša reprezentacija nije pri vrhu kažnjenih.

8.11.2017.
9:39
VOYO logo

Disciplinska komisija FIFA-e sastala se jučer i donijela odluke o visinama kazni zbog kršenja pravila na kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo.

HNS će FIFA-i morati uplatiti 5000 švicarskih franaka zbog pirotehnikena utakmici protiv Ukrajine u Kijevu, ali to je prava sitnica u usporedbi s drugima, prenosi Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažnjeni i Srbi i Grci

Najveću kaznu dobila je Srbija koja će morati platiti čak 160,000 franaka zbog diskiminirajućih i političkih poruka te pirotehnike na utakmicama protiv Austrije i kod kuće protiv Gruzije. Argentina je kažnjena već deseti put u ovom ciklusu kvalifikacija, a po osmi put zbog homofobnog skandiranja te će njezin Savez morati platiti 39,000 švicarskih franaka.

Zbog utakmice u Kijevu nije kažnjena samo Hrvatska. Ukrajina će morati platiti i puno više, čak 35,000 franaka zbog diskriminacije, upotrebe pirotehnike, gađanjem laserom Modrića u oči i blokiranja prolaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčka je također dobila kaznu i to na utakmici protiv sasvim banalnog protivnika - Gibraltara. A razlozi su pirotehnika, laser, diskriminacija, ali i međusobna tučnjava navijača te će Grci platiti 30,000 franaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo