FIFA je objavila: / Hrvatska je najbolja reprezentacija u regiji

Hrvatska nogometna reprezentacija na novoj FIFA ljestvici zauzima 16. mjesto, što je za jednu poziciju bolji plasman u odnosu na ljestvicu objavljenu prije mjesec dana.

14.8.2014.
14:00
VOYO logo

Hrvatski nogometaši svoj napredak mogu zahvaliti padu reprezentacije SAD-a s 15. na 18. mjesto, što je prema vrhu ljestvice za jednu poziciju gurnulo ne samo Hrvatsku, već i Kostariku i Meksiko.

Na vrhu ljestvice promjena nije bilo. Svjetski prvaci Nijemci vode ispred Argentine i Nizozemske, a pomaka nije bilo ni među najboljih deset reprezentacija svijeta, osim što su se Španjolci izjednačili po broju bodova s Brazilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve reprezentacija s kojima će se izabranici Nike Kovača susretati u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. zadržale su svoje prošlomjesečne pozicije. Tako je Italija ostala na 14. mjestu, Norveška je 53., Bugarska 72., jedno mjesto ispred Azerbajdžana, dok su Maltežani, prvi suparnici Hrvatske u ovom kvalifikacijskom ciklusu, i nadalje 150. reprezentacija svijeta.

U regiji, Hrvatska je najbolja, samo je BiH blizu - na 19. mjestu, dok je Srbija, primjerice, 31. reprezentacija svijetua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo