Nova velika greska Manchester Uniteda: 'Mogli bi opet pozaliti!'

Stoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand ne slaze se s pustanjem Nemanje Vidica u Lazio i smatra kako bi njegov odlazak mogao biti jednaka greska kao i raniji odlazak Jaapa Stama u Lazio.

10.5.2014.
11:39
VOYO logo

Sir Alex Ferguson pustio je Stama u Lazio jer je smatrao kako je njegova igracka karijera krenula silaznom putanjom, medutim Stam je nastavio igrati sjajno u dresu Lazija. Milana i potom Ajaxa te je i sam Ferguson priznao kako je njegov odlazak bio pogreska.

Rio Ferdinand povlaci paralelu izmedu odlaska Stama i Vidica koji ce se na ljeto prikljuciti Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrijeme ce pokazati hoce li Manchester United pozaliti sto je pustio Vidica. Primjerice Jaap Stam je jos nekoliko godina igrao na vrhunskoj razini nakon odlaska iz Uniteda i isto bi se moglo dogoditi i s Nemanjom. On je fantastican igrac, steta sto odlazi iz Uniteda", rekao je Ferdinand.

//www.youtube.com/embed/Xk9-EH7ulsU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju sezone Ferdinandu zavrsava ugovor, zeli ostati u Unitedu, ali mora prvo vidjeti je li uopce potreban buducem menadzeru.

"Spreman sam, zdrav i zelim nastaviti karijeru u Unitedu. Razgovarao sam s dosta ljudi i svi su mi porucili da nastavim igrati koliko god je to moguce. Zelim i dalje igrati nogomet. Jasno mi je da je klub trenutno u poziciji kada ne moze odlucivati o puno stvari. Moramo prvo vidjeti tko ce biti novi menadzer i koji su njegovi planovi. Kakvu god odluku donese, prihvatit cu je, ali prije ostalih klubova, razgovarat cu s Unitedom", rekao je Ferdinand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo