OVAJ TIP NE PRESTAJE ZABIJATI: / Fenomenalni Unitedov tinejdžer nastavio sa svojim navikama

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

U susretu 34. kola Premiershipa između Manchester Uniteda i Aston Ville, pobijedili su Crveni vragovi s 1-0 zahvaljujući sjajnom 18-godišnjem tinejdžeru Marcusu Rashfordu, koji je u 32.

16.4.2016.
16:53
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Veselje domaćim navijačima na Old Traffordu donio je sjajni 18 - godišnjak Marcus Rashford (18) u 32. minuti. Antonio Valencia namjestio je loptu, a Rashford izbliza nisko ju poslao iza leđa Guzana. Ovo je ukupno jedanaesti pogodak za Rashorda u svim nogometnim natjecanjima (uključujući i mlađe kategorije) i ukupno šesti za prvu momčad Uniteda od kad je nedavno zaigrao za nju u Europskoj ligi. U prošloj utakmici, Rashford je bio strijelac protiv West Hama i sad je samo nastavio svoju dobru golgetersku formu.

Image
TUŽNA NOĆ ZA WEST HAM: /

Fenomenalni tinejdžer bacio Bilića u očaj

Image
TUŽNA NOĆ ZA WEST HAM: /

Fenomenalni tinejdžer bacio Bilića u očaj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deveti poraz zaredom za Villu

Do kraja utakmice, Old Trafford nije svjedočio golovima. Tako je Aston Villa doživjela poraz i nakon čak 28 godina napušta najelitniji razred engleskog nogometa. Momčad iz Birminghama, inače sedmerostruki prvak Engleske, izgubila je i deveti susret zaredom, a ove sezone su osvojili samo 16 bodova, te ubilježili samo tri pobjede. Za spomenuti je i to da je United slavio u pet susreta u kojima je Rashford bio strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/LdUF

Svrake bolje od Swansea

Newcastle se također bori za ostanak u ligi, a na svom St James Parku su slavili s 3-0 protiv Swansea. Newcastle je i dalje pretposljednji na ljestvici s 28 bodova, a dva boda više ima njegov najveći suparnik za ostanak u prvoj ligi Sunderland, koji je slavio s 3-0 kod Norwicha, koji je 17. s 31 bodom. Dvije od te tri momčadi će se pridružiti Aston Villi u Drugoj ligi. U ostalim susretima Watford je slavio kod WBA s 1-0, a Everton i Southampton su igrali 1-1. Večeras još igraju Chelsea i City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/lEDk

https://vid.me/ePOI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo