FANTASTIČAN POTEZ MATEA KOVAČIĆA: / Vatreni bezobraznom bravurom bacio u očaj čitavu Valenciju

Image
Foto: Screenshot

Posebno lijep bio je Kroosov gol za 4-1 kojemu je prethodila prekrasna asistencija Matea Kovačića.

27.1.2018.
18:15
Screenshot
VOYO logo

U derbiju 21. kola Primere Real Madrid je slavio kod Valencie s 4-1 i približio se vodećima. Nakon ispadanja iz kupa od Leganesa i silnih kritika koje je pretrpila, Zidaneova momčad je večeras odigrala odličnu utakmicu i bez većih problema slavila na, ove sezone, vrlo neugodnom gostovanju kod renomiranog protivnika.

CRISTIANO RONALDO O OZLJEDI GLAVE: ‘I dalje sam zgodan i dobro vidim, dakle, nema problema’

https://streamable.com/uo83s

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U odličnoj utakmici Real je u prvom poluvremenu poveo s 2-0, a oba gola je postigao Ronaldo (16, 38) iz kaznenih udaraca. Valencia je nakon puno propuštenih prilika došla do gola u 58. minuti preko Santi Mine, a Real je u samoj završnici zabio dva gola i riješio pitanje pobjednika. Strijelci su bili Marcelo (84) i Kroos (89).

Posebno lijep bio je Kroosov gol za 4-1 kojemu je prethodila prekrasna asistencija hrvatskog reprezentativnog veznjaka Matea Kovačića. Kroos je primio loptu na 25 metara od gola i dodao Kovačiću na rubu šesnaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo, koji je u igru ušao minutu ranije umjesto Luke Modrića u 88. minuti, "bezobrazno" mu je petom odigrao "rolicu" koju je Nijemac preciznim udarcem s 20-ak metara smjestio u mrežu. U ranije odigranoj utakmici Deportivo i Levante su odigrali 2-2. Vodi Barcelona s 54 boda ispred Atletica (43) i Valencie (40), dok je Real četvrti s 38 bodova, ali i s utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo