[VIDEO] FANTASTIČNA KRAMINA UTAKMICA: / Nezaustavljivi Vatreni hattrickom bacio u očaj čitav Köln; Nestvaran početak nove sezone

Image
Foto: Screenshot

Kramarić postigao 5 golova u prve dvije utakmice u novoj sezoni, u Kupu i sad u Kölnu na otvaranju prvenstva

19.9.2020.
17:23
Screenshot
VOYO logo

Tek četiri minute trebale su hrvatskom reprezentativnom napadaču Andreju Kramariću, da u subotu u Kölnu zabije, a nakon toga pred kraj poluvremena i realizira poenal za vodstvo svoje momčadi 2:1. Na samom otvaranju nove sezone u Bundesligi bivši igrač Rijeke, Dinama i Leicestera briljirao je i na kraju balade postigao hattrick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nanjušio situaciju za 1:0

Naime, u susretu u Bundesligi između FC Kölna i Hoffenhaima dogodila se velika pogreška domaćeg igrača Hectora koji je prekratko vratio loptu vrataru Hornu. Hrvat je osjetio priliku, dodao gas, presjekao to dodavanje i pronašao način gurnuti loptu pored vratara za šok domaćina i 1:0. OVDJE pogledajte taj gol, a u linku OVDJEšto je prethodilo, i kako je Kramarić realizirao penal. Koeln je izjednačio preko Sebastiana Anderssona u 22. minuti na 1:1, prije nego je Kramarić pogodio penal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet minuta prije kraja utakmice Drexler je zabio za 2:2, a onda je Kramarić treći put na utakmici donio prednost svojoj momčadi, ovaj put i pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 92. za tri boda

U 92. minuti Hrvat je primio odličan pas, našao mjesta za šut i zakucao loptu u mrežu za veliko slavlje svoje momčadi. Taj gol pogledajte - OVDJE.

Krama je prošle sezone zabio 12 golova u 19 utakmica, a bila je to sezona gdje se dosta mučio i s ozljedama. Prije nekoliko dana zabio je dva gola u njemačkom kupu u susretu u kojem je igrao 120 minuta. Trenutno je na 5 golova na otvaranju nove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo