Fabregas sve demantirao, na redu je Ronaldo!

Premda je prije samo nekoliko dana izjavio kako nije došao u Barcelonu sjediti na klupi, vezni nogometaš katalonskog kluba Cesc Fabregas putem Twittera je opovrgnuo nezadovoljstvo statusom u momčadi…

“Dobro jutro svima, želio bih izbjeći bilo kakve nesporazume. Osjećam se dobro, vrlo sam sretan u klubu u kojem imam iznimnu podršku navijača i suigrača”, napisao je nekadašnji kapetan Arsenala.

“Trenutno razmišljam isključivo o napornom radu kako bih dao najviše što mogu za klub. Ugodna vam subota”, dodao je Fabregas.

Španjolski reprezentativac ove sezone kod novog trenera Barcelone Tita Vilanove još nije imao priliku odigrati svih 90 minuta u jednoj utakmici.

I dok se situacija u Barçinoj svlačionici ipak pomalo smiruje, u Realu je i dalje sve neriješeno. Nezadovoljni Ronaldo još nije odlučio objaviti prekid ‘hladnog rata’ s upravom, a niti otkriti pravi razlog svog nezadovoljhstva.

‘Nisam sretan i zato ne slavim golove. U upravi kluba znaju o čemu se radi”, rekao je prije nekoliko dana Cristiano i ‘pobjegao’ na reprezentativno okupljanje. Valjda će se sve riješiti kad se vrati. On je ipak nešto veća zvijezda od Cesca, a njima treba malo više vremena…

Povratak na Net.hr