WEST HAM

EVO ŠTO OČEKUJE: Slaven Bilić podvukao crtu pod sezonu i najavio borbu u sljedećoj

Slaven Bilić smatra da je West Ham bio bolja momčad nedjeljnog dvoboja igranog na stadionu Britannia i da je sezona trebala biti zaključena pobjedom i plasmanom njegova sastava među šest najboljih u engleskom prvenstvu.

Unatoč čak 20 udaraca upućenih u suparnička vrata West Ham je u posljednjem kolu engleske Premier lige upisao 1:2 poraz i tako propustio direktno se plasirati u Europsku ligu. Prilika za to i dalje postoji i ostvarit će se ukoliko Manchester United osvojio FA kup pobjedom protiv Crystal Palacea sljedećeg vikenda.

Nada se pobjedi Uniteda

“Bez obzira na lov na šesto mjesto, u ovakvoj utakmici moramo doći do pobjede. Zbog načina na koji smo odigrali zaslužili smo nešto. Jednostavno, bili smo bolja momčad i nakon što smo poveli morali smo zabiti još dva ili tri gola. Imali smo velike šanse i trebali smo ih iskoristiti i nakon što su oni izjednačili rezultat. Razočaran sam što smo izgubili šesto mjesto, no s druge strane ne mogu biti negativan nakon što smo odigrali ovakvu utakmicu. No, pobjedu smo zaslužili jer smo bili bolja momčad, a pobijedi li Manchester United sastav Crystal Palace plasirat ćemo se u Europsku ligi i ja se nadam da će oni to napraviti”, smatra Bilić i zaključuje:

“Bila je ovo sjajna sezona. Uz Leicester smo mi bili ti koje su svi hvalili. Sada selimo na novi stadion i moramo osjećati ponos pred novu avanturu. Momcima sam poručio da se dobro odmore u narednih šest tjedana. Neki će od njih igrati na Europskom prvenstvu, a potom krećemo iznova i to nadam se po istom obrascu.”

Povratak na Net.hr