EVO KAKO DO ULAZNICA ZA EURO: / Prioritet će imati ovi navijači Hrvatske; Jeste li vi među njima?

Image
Foto: Profimedia

Ulaznice će biti dodijeljene putem ždrijeba koji će se održati krajem siječnja 2020. godine

2.12.2019.
13:13
Profimedia
VOYO logo

Navijači hrvatske reprezentacije moći će se, počevši od 4. prosinca, prijaviti za kupovinu ulaznica za Europsko prvenstvo 2020. godine, objavljeno je u ponedjeljak na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

30. studenog na ždrijebu skupina saznali prve protivnike

Hrvatska reprezentacija 30. je studenog na ždrijebu skupina saznala prve protivnike i gradove domaćine na nadolazećem Europskom prvenstvu, a 4. prosinca navijači Vatrenih moći će početi s prijavama za kupovinu ulaznica za EURO 2020. Hrvatski navijači ulaznice mogu kupiti isključivo putem Uefe na portalu euro2020.com/tickets.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
ON ĆE NA EURU BITI JEDNA OD DALIĆEVIH NAJVAŽNIJIH UZDANICA: /

'Englezi su nas podcijenili i na SP-u, pa svi znamo kako je završilo'

Image
ON ĆE NA EURU BITI JEDNA OD DALIĆEVIH NAJVAŽNIJIH UZDANICA: /

'Englezi su nas podcijenili i na SP-u, pa svi znamo kako je završilo'

Hrvatska prvu utakmicu na Euru igra u Skupini D protiv Engleske 14. lipnja u 15,00 sati u Londonu. Druga utakmica protiv Češke je na rasporedu 19. lipnja u 18,00 sati u Glasgowu, a zadnja utakmica u skupini je protiv još nepoznatog suparnika, pobjednika doigravanja C 23. lipnja u 21,00 sat također u Glasgowu.

Image
Image

Croatia fans celebrate scoring during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018.//MEDVEDANATOLY_1135.01146/Credit:Anatoliiy Medved/SIPA/1807151859, Image: 377926987, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Anatoliiy Medved / Sipa Press / Profimedia

Postupak prijava završava 18. prosinca u 14 ,00 sati

Postupak prijava za ulaznice završava 18. prosinca u 14 ,00 sati, dodaje se na HNS-ovim stranicama. Ulaznice će biti dodijeljene putem ždrijeba koji će se održati krajem siječnja 2020. godine. Jedna osoba se može prijaviti za najviše četiri ulaznice po utakmici te mora navesti osobne podatke za sve osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači se za vrijeme prosinca mogu prijaviti za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije u skupini, kao i za tzv. uvjetne ulaznice za osminu finala, četvrtfinale, polufinale te finale. U slučaju da Hrvatska ne prođe skupinu, UEFA će vratiti potpuni iznos cijene tzv. "uvjetnih ulaznica".

Prioritet će imati najvjerniji navijači Vatrenih koji su u zadnja tri kvalifikacijska ciklusa kupili najviše ulaznice putem portala za ulaznice Hrvatskog nogometnog saveza, za koje je predviđeno 25% ulaznica. Preostale ulaznice bit će dodijeljene kroz ždrijeb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA će dodijeliti prvih 25% ulaznica prijavama čiji su nositelji najučestaliji kupci ulaznica

Nakon isteka roka za prijavu za ulaznice i prije ždrijeba za ulaznice, UEFA će dodijeliti prvih 25% ulaznica prijavama čiji su nositelji najučestaliji kupci ulaznica putem HNS-ovog portala za ulaznice. Prilikom određivanja najčešćih kupaca razmatrane su kupovine ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije u sklopu zadnja tri ciklusa (EURO 2016., SP 2018. te EURO 2020.).

Cijene ulaznica se kreću od 225 do 75 eura za otvorenje koje se održava u Rimu, za utakmice Hrvatske koje se igraju u Londonu i Glasgowu od 185 do 50 eura. Cijene za osminu finala se također kreću od 185 do 50 eura, za četvrtfinale su od 225 do 75 eura, za polufinale od 595 do 195 eura, a za finale od 945 do 295 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo