SRAMOTA NA GOODISON PARKU

EVERTON KAZNIO HULIGANA S DJETETOM U NARUČJU: U cijelu priču sada je uključena i policija

Engleski premierligaški klub Everton kaznio je navijača koji je s djetetom u naručju krenuo u fizički obračun s nogometašima Lyona tijekom ogleda te francuske i momčadi za koju navija, a koja je odigrana na Goodison Parku u četvrtak u sklopu Europske lige. Također, iz kluba su kontaktirali i policiju koja provodi istragu vezanu uz događaj.

TUČNJAVA NA UTAKMICI EVERTON-LYON: Sukobili se navijači, nogometaši, a u gužvu se uključio i huligan s djetetom u naručju

Koškanje Evertonova Ashleyja Williamsa i Lyonova vratara Anthonyja Lopesa bila je iskra koja je rasplamsala plamen pretvorivši sve u kolektivno naguravanje u koje se uključio i navijač s djetetom u naručju. Uefa čeka, javlja BBC, službeno očitovanje prije poduzimanja svojih mjera, no javili su se iz engleskog kluba, a sve je prokomentirao i golman francuske momčadi.

“Mislim da nije dio atmosfere engleskog nogometa udaranje gostujućeg igrača, ali to je ono što se dogodilo”, kazao je Lopes nakon utakmice u kojoj je njegova momčad slavila 2-1.

Iz kluba su poručili da će prozvani navijač dobiti kaznu koja će uključivati i njegove dolaske na Evertonove utakmice.

Povratak na Net.hr