Pogledajte kakvu je europsku zvijer Mamić stvorio!

Nogometaši zagrebačke Lokomotive ostvarili su povijesnu pobjedu u svom debiju u europskim natjecanjima. U prvoj utakmici 2. pretkola Europa lige slavili su na gostovanju kod Dinama u Minsku s 2:1.

19.7.2013.
9:08
VOYO logo

Oba gola Lokomotiva je zabila u prvom poluvremenu. U 11. minuti strijelac je bio Mario Šitum nakon ubačaja Marija Muse s lijeve strane, dok je drugi gol u 41. minuti zabio Petar Mišić.

Velike zasluge za gol idu Mathiasu Chagi koji je prethodno oduzeo loptu na sredini terena i proigrao Mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći su u nastavku smanjili na 1:2 u 62. minuti preko Srbina Lazara Veselinovića, a već 11 minuta kasnije isključen je njegov sunarodnjak Slobodan Simović i Dinamo je ostao s igračem manje.

Lokomotiva je brojčanu nadmoć mogla okruniti još jednim golom budući je u 88. minuti jedanaesterac izborio Chago, ali udarac s bijele točke od Šituma obranio je vratar Dinama Aleksandr Gutor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/f80zb3_Yy3U

"Odigrali smo taktički savršenu utakmicu, bili smo maksimalno disciplinirani i organizirani. Svaka čast dečkima na provedbi dogovorenoga, ni jednoga trenutka naša pobjeda nije bila pod upitnikom. Štoviše, mogli smo slaviti i većim rezultatom - da smo iskoristili taj 11-erac na izdisaju utakmice, čvrsto bismo zakoračili u treće pretkolo. Ovako smo tek otškrinuli vrata velikoga uspjeha", rekao je prezadovoljni trener Lokosa, Tomislav Ivković i dodao kako ništa još nije gotovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/hhrlCzYlk4U

"Odmah nakon utakmice čestitao sam svojim igračima, ali sam ih i upozorio da smo odradili tek pola posla. Štoviše, uvjeren sam da ćemo u Zagrebu morati biti još bolji nego u Minsku želimo li proći dalje!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo