TURSKA GRUBO OŠTEĆENA, ALI TERIM ISTIČE: / 'Nije sudac kriv, nego njegov pomoćnik'

Image
Foto: AFP, BULENT KILIC

Turska je itekako jučer namučila Englesku u prijateljskom susretu uoči Eura u Francuskoj.

23.5.2016.
6:45
AFP, BULENT KILIC
VOYO logo

Engleska je dala prvi gol iz zaleđa, a drugi nakon velike pogreške obrane reprezentacije Turske. U dobrom dijelu utakmice Turci su bili bolji od Engleske, a toga je svjestan i njihov izbornik Fatih Terim, koji nije krio zadovoljstvo viđenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Naši suparnici na Euru otprilike na razini Engleske'

"Istina, mogli smo izabrati slabiju momčad za pripremnu utakmicu i nastaviti naš niz nepobjedivosti, ali nećemo to raditi, igrat ćemo samo s najboljima. Protiv Engleske je jako teško igrati, pogotovo na njihovom terenu. Engleska je u deset utakmica primila samo tri gola, tako da sam zadovoljan jer smo stvarali šanse'', rekao je Terim nakon utakmice na Etihadu i dodao:

https://vid.me/mAmT

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitate se zašto mi je toliko stalo do prijateljskih susreta? Zato što su naši suparnici na Euru otprilike na razini Engleske. Igrali smo protiv momčadi koja ima igrače iz najskuplje lige na svijetu."

'Volim tog suca, nije on kriv'

Napadač Tottenhama Harry Kane vodeći je pogodak u trećoj minuti postigao iz očiglednog zaleđa koje pomoćnik glavnog suca Nijemca Deniza Aytekina nije signalizirao. Terim je na zanimljiv način upozorio je četvrtog suca na pogrešku sudačke trojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, turski je izbornik vidio snimku na mobitelu kad je gol objavljen na internetu i pokazao ju četvrtom sucu. Tek tako, samo da se zna da su suci oštetili njegovu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim tog suca, nije on kriv za to, njegov pomoćnik nije vidio zaleđe kod pogotka Kanea, no takve se pogreške događaju svugdje u svijetu'', kazao je Terim.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo