KAKO SU 'OTPISANI' PRIHVATILI ČAČIĆEVU ODLUKU?! / Potreseni Halilović samo je šutio, spakirao stvari i bez riječi napustio Rovinj

Image

Odluka Ante Čačića o neuvrštavanju Alena Halilovića na popis putnika za Euro jako je pogodila spomenutog mladog nogometaša koji je vidno potresen i bez riječi napustio Rovinj.

1.6.2016.
9:30
VOYO logo

Jutarnji list piše kako se Halilović nakon odluke o neodlasku u Francusku klonio bilo kakvih komentara novinarima i kako nije htio ostati spavati u Loneu. Brzo je spremio svoje stvari i zajedno s Dujom Ćaletom - Carom napustio pripreme. Niti Ćaletu-Caru nije bilo svejedno. Iako je budućnost pred njim, nadao se da može vidjeti Francusku.

I Domagoja Antolića jako je pogodio neodlazak na smotru najboljih reprezentacija u Europi. Suigrači su ga tapšali po ramenu, tješili ga...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijepori oko Halilovića

"Idem dalje u nove pobjede", kazao je kapetan Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brisanje Alena Halilovića izazvat će najveće prijepore, jer kad Nikola Jurčević, koji je šest godina radio u A reprezentaciji kaže "Čačiću treba Halilović", jasno je da će se s tim složiti mnogi, iako je činjenica da Alen, i da ide u Francusku, ne bi bio u prvom planu jer ga izbornik takvog ovog trenutka ne vidi.

Image
ALENE, OPROSTI: /

Evo što je Ante Čačić govorio o otpisanom Haliloviću

Image
ALENE, OPROSTI: /

Evo što je Ante Čačić govorio o otpisanom Haliloviću

Međutim, mnogo je onih koji smatraju da je Alen Halilović morao ići u Francusku jer je riječ o igraču koji svojom kvalitetom jednostavno mora biti u kadru Vatrenih. Iako je Marko Rog oduševio Čačića u dosadašnjem dijelu priprema, jedini sporan oko odlaska je Duje Čop koji, unatoč dobroj sezoni u Malagi, na pripremama baš i nije briljirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro ćemo sve doznati

Koliko je on u Čačićevim očima važniji od Halilovića vidljivo je u ovoj odluci. Samo, postavlja se pitanje je li ta Čačićeva odluka dobra. Doznat ćemo to vrlo brzo, već 12. lipnja kad Hrvatska igra svoju prvu utakmicu na Euru protiv Turske na Parku prinčeva u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo