Vatreno ludilo

PONOSNO SE VIORI HRVATSKI BARJAK USRED FRANCUSKE: Hrvatski navijači okupirali Saint Etienne

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije stigli su u Saint-Etienne gdje će hrvatska reprezentacija u petak od 18 sati odigrati drugu utakmicu na Euru u Francuskoj protiv Češke. 

Nakon pobjede nad Turskom izabranici Ante Čačića spremaju se za okršaj sa Češkom, a kao i u Parizu hrvatski nogometaši imat će bučnu podršku s tribina. U Saint Etienneu već je došla ekipa Torcide, a uz navijače Hajduka tu su i ostale pristalice Vatrenih, uglavnom simpatizeri, ne ultrasi.

Nema nikakvih nereda

Za sada na Euru nema vijesti o neredima hrvatskih navijača. Protiv Turske hrvatski navijači su bili na nivou. Tijekom susreta jednom se tek čuo povik “Za dom spremni”. Nije bilo sukoba s Turcima, a i sad na ulicama Saint Etiennea vlada prava hrvatska, odnosno, navijačka atmosfera.


Udrugu navijača hrvatske nogometne reprezentacije “Uvijek vjerni” očito je uhvatila neka “psihoza” straha od pokušaja Torcide i Bad Blue Boysa da će zajedničkim snagama u petak pokušati prekinuti utakmicu zbog “rata” s HNS-om, Davorom Šukerom, Zdravkom Mamićem. Za sada osim kojekakvih poluinformacija i dezinformacija nema nikakvih konkretnijih saznanja o mogućim neredima i pokušaju izbacivanja Vatrenih s Eura.

U Saint Etienneu je sve u najboljem redu, hrvatski i češki navijači zajedno pjevaju i u dobrom raspoloženju dočekuju susret. Za sada. Zatišje pred buru?! Vidjet ćemo u petak.

Povratak na Net.hr