JE LI OVO STVARNO MOGUĆE: / Huligani s bakljama koji su nas osramotili uopće nisu iz Hrvatske?!

Image

Dio huligana koji su izazvali nerede na utakmici Hrvatska-Češka nisu hrvatski državljani, nego državljani Srbije i BiH, javlja Slobodna Dalmacija.

19.6.2016.
8:54
VOYO logo

Novine tvrde da su informaciju o podrijetlu sramotnih navijača dobili kasno sinoć od svog, do sada uvijek, pouzdanog izvora. Dio huligana koji nisu iz Hrvatske, niti su državljani RH, uhićeni su i nalaze se u zatvoru u Francuskoj. Trenutačno se nad njima provodi kriminalistička obrada. A kako tvrdi njihov novinarski izvor, riječ je o državljanima Srbije te Bosne i Hercegovine.

Odjeveni u hrvatske dresove

Dio tih huligana nabavio je dresove hrvatske reprezentacije, a dio ih je bio u običnoj odjeći. Tako su odjeveni u "kockaste" dresove izazvali kaos na stadionu i isprovocirali prekid utakmice. Što hrvatskoj reprezentaciji može donije drastične kazne, pa čak i izbacivanje s Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FOTOGALERIJA: Trenutak bacanja baklje na teren

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Trenutak kad maskirani huligan baca baklju na teren

Image

Trenutak kad maskirani huligan baca baklju na teren

Većina navijača na "hrvatskom" dijelu tribine bila je šokirana prizorom baklji i napada na igrače i vatrogasce, neki od njih su i fizički nasrnuli na bakljaše.

FOTOGALERIJA: Krupni kadrovi tučnjave na stadionu Geoffroy-Guichard

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Do sada pouzdan novinarski izvor

Nakon strašnih osuda i zgražanja svih u Hrvatskoj, od izbornika i navijača, preko predsjednice, poznatih osoba i mnogih građana koji su svoj bijes pokazali na mnogim društvenim mrežama, vjerojatno bi svima bilo lakše da se pokaže kako su huligani stranci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari Slobodne naglašavaju da je informacija koju su iznijeli neslužbena, te nije u cijelosti provjerena. Kažu kako njihov izvor pripada stranim televizijskim krugovima europskih televizijskih postaja koje se bave prijenosom sportskih programa i do sada su od njega dobivali točne informacije.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo