TRAJE VELIKI LOV NA HULIGANE: / 'Neke smo već identificirali, imamo snimke i objave s Facebooka'

Image
Image
18.6.2016.
10:00
VOYO logo

Policiji su nakon utakmice proslijeđene brojne snimke, fotografije, objave s Facebooka u kojima izgrednici najavljuju izazivanje nereda i prekid utakmice, potvrdio je Borovec.

Hrvatska policija u Francuskoj nema operativne ovlasti uhićenja izgrednika, ali to može učiniti francuska policija, kojoj će biti proslijeđeni svi podaci, i s kojom se surađuje u identificiranju navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

NEREDI NA STADIONU: Pale baklje na teren, navijači se sukobili

Baklje prošvercali domaći navijači u jednoj vrećici?

Francuska policija već je uhitila neke od izgrednika, za dijelom se traga, a oni za koje postoje osnovane sumnje da su sudjelovali u izazivanju nereda, bit će uhićeni čim dođu na granični prijelaz. Kako je rekao Borovec, podaci o onima koji su sudjelovali u neredima bit će dostavljeni svim graničnim prijelazima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska policija u petak ujutro je francuskim kolegama proslijedila operativne informacije da dio navijačke skupine Torcida namjerava izazvati prekid utakmice, i to je proslijeđeno francuskim policajcima.

Francuskoj policiji su i u petak ujutro mailom proslijeđeni podaci o nekim problematičnim navijačima koji namjeravaju izazvati nerede, informirani su o dobroj suradnji navijačke skupine Torcida i navijača Saint Etiennea, kao i da im njihovi navijači kupuju ulaznice, a baklje su prošvercali u jednoj vrećici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo