Vatreni za pamćenje

LJETNO NEDJELJNO PARIŠKO POPODNE VEDRAN ĆORLUKA ZAUVIJEK ĆE PAMTITI: ‘Bio je poput Gladijatora, igrao je junački’

Vedran Ćorluka apsolutni je hit ne samo na Euru, nego i u svjetskim okvirima. Tako su se i službene stranice natjecanja osvrnule na situaciju iz susreta protiv Turske na Parku prinčeva, kad je stoper Vatrenih završio razbijene glave.

Samo brzi pregled društvenih mreža jadno će vam dati do znanja da Vedran Ćorluka nije samo profitirao s tri boda nego i s popularnošću. Postao je zvijezda, prava internetska senzacija”, pišu službene stranice Eura 2016. u nogometu.

“Do ozljede je došlo prilikom jednog duela za loptom tijekom prvog poluvremena, a unatoč tome Ćorluka je nastavio junački igrati, bez obzira na silne zavoje koji su bili natopljeni krvlju koja je curila iz rane. Najbolja usporedba je s “Gladijatorom” Russella Crowa. I sa “Crnim vitezom” Monty Paytona. Kako bilo, svi su poludjeli za Ćorlukom, a navijači su na svoje glave počeli stavljati zavoje. U njegovu čast”, piše na službenim stranicama.

I liječnik hrvatske nogometne reprezentacije Boris Nemec kazao je:

Vedran Ćorluka
Vedran Ćorluka herojski je odigrao protiv Turske.Foto: BULENT KILIC/AFP

“Tijekom svoje karijere nikad nisam vidio takvo što. Toliko sam mu puta zamatao glavu. Stvarno sam svašta vidio, stvari koje ne možete niti zamisliti, ali da igraču čak četiri puta zamatam glavu, a rana i dalje curi, to nikad niti sam očekivao tako nešto”.

Povratak na Net.hr