JAVIO SE I CRISTIANO RONALDO: / Čudesni Portugalac otkrio svoje favorite na Euru

Image
Foto: AFP, PATRICIA DE MELO MOREIRA

Ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo uoči Eura je otkrio svoje favorite na turniru izdvojivši Francusku, Njemačku, Italiju i Španjolsku.

9.6.2016.
23:25
AFP, PATRICIA DE MELO MOREIRA
VOYO logo

Portugal svoju prvu utakmicu na Euru igra u četvrtak 16. lipnja na Geoffroy Guichard u Saint-Etienneu, istom stadionu na kojem će Hrvatska odigrati svoju drugu utakmicu na turniru protiv Češke dan poslije. Ronaldo i čitava reprezentacija Portugala u iščekivanju je otvaranja natjecanja. Kako ih do početka dijeli još sedam dana, izbornik Portugala Fernando Santos ima još vremena za uigrati svoju momčad koja može biti "Dark horse" turnira na kojem će nastupiti i Dinamova jedinica Eduardo. Najveća zvijezda Real Madrida, reprezentacije Portugala i Eura istaknula je svoje favorite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska može daleko, Austrija i Mađarska su jake reprezentacije

"Francuska, kao domaćin, može jako daleko. Tu su i svjetski prvaci Nijemci koji su na svakom natjecanju favoriti, a sada na Euro dolaze još jači. Kako možete zaboraviti jednu Italiju? Naravno, tu su i branitelji naslova Španjolci", rekao je Ronaldo.

Njegov Portugal igrat će u skupini F s Islandom, Austrijom i Mađarskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Austrija i Mađarska su jake reprezentacije i mogu iznenaditi mnoge, a Island je u svojoj skupini završio ispred Nizozemske. Valjda to dovoljno govori o njima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo