Zvijezda natjecanja

JAVIO SE I CRISTIANO RONALDO: Čudesni Portugalac otkrio svoje favorite na Euru

Ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo uoči Eura je otkrio svoje favorite na turniru izdvojivši Francusku, Njemačku, Italiju i Španjolsku.

Portugal svoju prvu utakmicu na Euru igra u četvrtak 16. lipnja na Geoffroy Guichard u Saint-Etienneu, istom stadionu na kojem će Hrvatska odigrati svoju drugu utakmicu na turniru protiv Češke dan poslije. Ronaldo i čitava reprezentacija Portugala u iščekivanju je otvaranja natjecanja. Kako ih do početka dijeli još sedam dana, izbornik Portugala Fernando Santos ima još vremena za uigrati svoju momčad koja može biti “Dark horse” turnira na kojem će nastupiti i Dinamova jedinica Eduardo. Najveća zvijezda Real Madrida, reprezentacije Portugala i Eura istaknula je svoje favorite.

Francuska može daleko, Austrija i Mađarska su jake reprezentacije

“Francuska, kao domaćin, može jako daleko. Tu su i svjetski prvaci Nijemci koji su na svakom natjecanju favoriti, a sada na Euro dolaze još jači. Kako možete zaboraviti jednu Italiju? Naravno, tu su i branitelji naslova Španjolci”, rekao je Ronaldo.

Njegov Portugal igrat će u skupini F s Islandom, Austrijom i Mađarskom.

“Austrija i Mađarska su jake reprezentacije i mogu iznenaditi mnoge, a Island je u svojoj skupini završio ispred Nizozemske. Valjda to dovoljno govori o njima.”

Povratak na Net.hr