VATRENI ODRADILI TRENING: / Izbornik Čačić u Francusku poveo posebnog kuhara koji pazi da se igrači ne dovedu u velike probleme

Image

Vatreni su u srijedu poslijepodne odradili još jedan trening kojem su prisustvovali svi igrači koje izbornik Ante Čačić ima na raspolaganju za Euro.

8.6.2016.
22:07
VOYO logo

Popodnevni trening hrvatski reprezentativci započeli su u opuštenom ruhu, kroz lakše razgibavanje i tehniciranje s loptom. Kasnije je Čačić nastavio uigravati svoje tehničko - taktičke zahtjeve za samo natjecanje. Kako su igrači već dosta umorni od naporne sezone, stručna služba Vatrenih kirurški precizno tempira treninge s opterećenjima i onaj ležerniji dio.

Tempira se forma

Reprezentacija utakmicu s Turskom mora dočekati u što odmornijem "modu". Turska je tehnički izuzetno zahtjevna momčad koju uz to gaji onaj fanatični ratnički duh koji već godinama usađuje posljednji turski "Imperator" .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IMPERATOR SE NE BOJI HRVATSKE: /

'Turska se nikada ne predaje! Zašto ne bismo opet došli do polufinala?'

Image
IMPERATOR SE NE BOJI HRVATSKE: /

'Turska se nikada ne predaje! Zašto ne bismo opet došli do polufinala?'

Inače, predsjednik HNS-a Davor Šuker i društvo poručuju kako su uvjeti u Deuvilleu spektakularni, reprezentativci imaju sve ono što im je neophodno za kvalitetan trening. Inače, zanimljivo da je noćenje u hotelu gdje su smješteni Vatreni, luksuznom Barrière L'Hôtel du Golfn stoji 729 eura ili oko 5000 kuna, a heliodrom se nalazi odmah ispred hotela. Uz to, Čačić je poveo i kuhara iz Hrvatske Tomislava Đukića (40), koji je kuhao rukometnoj, košarkaškoj i odbojkaškoj reprezentaciji, čisto da ne bi bilo nikakvih problema.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rigorozne dopinške kontrole

Tomislav je njegov vrlo važan adut, jer neke stvari nogometaši ne smiju jesti na Euru. Primjerice, mak ili grah koji se vide na doping testovima, a dopinške kontrole će na turniru u Francuskoj biti rigorozne i nakon svake utakmice. Stoga posebni Čačićev kuhar vodi o svemu računa. Isto kao i čitav stručni stožer reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo