GARETH BALE U NEVJERICI GLEDAO SLAVLJE ENGLEZA: / 'Razočaran sam, ali i ponosan'

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

Daniel Sturridge junak je velike pobjede Engleske nad Walesom 2:1 u susretu odigranom u srijedu poslijepodne u sklopu 2. kola skupine B.

16.6.2016.
17:55
AFP, PHILIPPE HUGUEN
VOYO logo

Zvijezda Liverpoola postigla je pobjednički pogodak u 92. minuti susreta i svojoj reprezentaciji donijela prva tri boda na turniru.

"Fantastičan osjećaj, nevjerojatan. Zahvalan sam šefu na prilici i Bogu što mi je dopustio da zabijem gol. Ovo je samo još jedna utakmica u skupini, ne bi se trebali pretjerano uzbuđivati zbog nje, ali atmosfera je odlična i bilo je lijepo vidjeti zajedništvo među obje navijačke strane. Naravno da sam dodatno zadovoljan što sam baš ja zabio pobjednički gol jer su moj brat i bratić doputovali na utakmicu pa je i njima iskustvo jedinstveno", rekao je nakon susreta strijelac pobjedničkog gola za Englesku Daniel Sturridge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Turnir još nije gotov'

Gareth Bale je, s druge strane, bio iznimno tužan. Nakon što je Sturridge zabio pogodak, Bale se primio za glavu i gledao u nevjerici. Niti sam ne vjeruje da su već imali drugi krug Eura u svojim rukama, ali Gordi Albion čudesno je preokrenuo susret i s dva gola razveselio svoju naciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da je veliko razočarenje ovako izgubiti, ali jako sam ponosan na nas. Dali smo sve od sebe, kao i uvijek. Turnir još nije gotov. U sljedeću utakmicu ulazimo s još više snage. Borit ćemo se do samog kraja i želimo proći dalje".

Vardy je jasno dao do znanja

Jamie Vardy također će pamtiti ovu utakmicu. Napadač Leicestera nakon što je susret protiv Rusa prosijedio na klupi, zabio je gol za Englesku nakon samo devet minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da svatko želi biti u prvih 11, ali ne možemo svi započeti susret. Mi ostali moramo biti spremni odmah reagirati čim uđemo. Srećom, to sam ja danas napravio. Želimo ići utakmicu po utakmicu i vidjeti što će se dogoditi. Ja ću osobno nastaviti raditi na treninzima i vidjet ćemo hoću li sljedeću utakmicu započeti", rekao je Vardy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo