Pogledajte kako dan uoči utakmice izgleda najopasniji protivnik Hrvatske!

Glavna tema u taboru kamerunske nogometne reprezentacije i dalje je ozljeda prve zvijezde momčadi - 33-godišnjeg napadača Samuela Eto'oa.

17.6.2014.
11:16
VOYO logo

Kapetan Neslomljivih lavova već dulje vrijeme ima problema s ozljedom koljena zbog koje nije trenirao posljednjih dana. U nedjelju je sam putem Twittera poručio da vjerojatno neće igrati u srijedu protiv Hrvatske, u 2. kolu A-skupine Svjetskog prvenstva, a i dalje nije posebno optimističan iako čuva nadu.

"Nadam se da će mi Bog podariti čudo i da ću moći predstavljati svoju dragu, prekrasnu zemlju. Ako ne bude tako, odigrat ću svoju ulogu kapetana i velikog brata i bodrit ću svoje mlade suigrače do pobjede", rekao je Eto'o.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/YWOPTiBHL7M

Iskusni nogometaš vuče ozljedu još iz završnice Premierlige u kojoj je igrao za Chelsea, a na poštedi je bio praktički tijekom cijelih priprema. U uvodnoj utakmici SP-a, u kojoj je Kamerun izgubio od Meksika s 1:0, ipak je odigrao svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam igrati protiv Meksika, ali nakon te utakmice sam u konzultacijama s liječnicima shvatio da mi je potreban odmor. Već u devetoj minuti protiv Meksika sam osjetio bol", požalio se Eto'o.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo