Dižu tužbu zbog klevete: 'Gade mi se te stvari'

Španjolski nogometni prvoligaš Espanyol u utorak je najavio sudsku tužbu protiv radio-postaje Cadene Cope zbog izvještaja o navodnom namještanju utakmice.

8.5.2012.
21:05
VOYO logo

Cadena Cope objavila je kako je utakmica između Espanyola i Sportinga, odigrana u sklopu 36. kola Primere, pod sumnjom zbog mogućeg namještanja. Sporting je u Barceloni slavio s 3-0 i zadržao izglede za ostanak u ligi. Strijelac trećeg pogotka pritom je bio naš Mate Bilić. Cadena Cope je otvorila sumnju da je utakmica bila namještena, a pritom je sugerirala i da je Udruga španjolskih profesionalnih klubova (LFP) pokrenula postupak. No, Javier Tebas iz LFP-a tvrdio je da nikakva žalba antikorupcijskom tužiteljstvu nije podnesena u ovom slučaju s obzirom da nema nikakvih dokaza za namještaljku.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xqgesz ''Espanyol će pokrenuti sudsku tužbu protiv postaje Cadena Cope i novinara Juana Antonija Alcale i tražiti odštetu zbog narušavanja časti i imidža kluba'', priopćio je klub iz Barcelone, uz dodatak kako će tražiti 3 milijuna eura odštete. Na izvještaj komercijalne radijske postaje ljuto su reagirali i u Sportingu. "Gade mi se takve stvari i vrlo sam ljut zbog toga", izjavio je prošlog tjedna predsjednik Sportinga Manuel Vega-Arango.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo