'Luka Modrić je igrač za Barcelonu, nikako za Real!'

Sven Göran Eriksson po drugi je puta posjetio Split kao ambasador Sportskih igara mladih.

19.7.2012.
8:42
VOYO logo

"Hrvatska je odigrala dobre utakmice na EURU. Niste imali sreće, skupina je bila prejaka, a Slaven Bilić je pokazao da je dobar taktičar", rekao je Eriksson i rekao svoje mišljenje o Luki Modriću.

"Modrić je fantastičan nogometaš! Luka je po svemu igrač za Barcelonu, nikako za Real. Znate li da sam ga htio još 2007. u Manchester Cityju? Tada sam angažirao Ćorluku i silno htio i Modrića, ali je tadašnji gazda Shinawatra rekao da mu je preskup, nije me shvatio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola ili Mourinho?

"Odgovor je - obojica! S Mourinhom sam blisko surađivao, ja kao izbornik Engleske, on je vodio Chelsea. Divan čovjek kad ste s njim na kavi, ovako u razgovoru. A na klupi postane netko drugi. Vuk. Kao dr. Jekyll i mr. Hyde."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je nekoliko riječi rekao i o novom izboru na klupi Vatrenih.

"Bokšić mi je uvijek govorio kako nikad neće u trenere. Ja sam ga nagovarao, a on meni da on to neće. Veseli me da se predomislio. A Štimac, moj kapetan broda, on je izbornik! Drago mi je, prije dvije godine smo napravili ovdje izlet s brodom, baš je Igor upravljao jahtom. Pozdravite ga, i prenesite mu dobre želje za njih i Hrvatsku", zaključio je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo