ENGLESKI KLUB IMA PLAN: / Prodaje svoju najveću zvijezdu i kupuje Perišića

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nogometašima Intera ostali su samo minimalni izgledi za plasman u Ligu prvaka.

27.4.2016.
12:33
AFP
VOYO logo

A bez Lige prvaka čelnici Intera će vjerojatno biti prisiljeni prodati jednu ili dvije zvijezde. Među kandidatima je i naš Ivan Perišić koji je sjajnim igrama u dresu Nerazzurra privukao pažnju brojnih europskih klubova.

Simpatizira ga i Conte

Perišić je došao u Inter prošlo ljeto nakon mukotrpnih pregovora s Wolfsburgom. Tada je za njega zainteresiran bio i engleski prvoligaš Everton, ali hrvatski se reprezentativac odlučio za San Siro. No, klub iz Liverpoola bi svoju šansu mogao dočekati ovo ljeto kada bi, prema pisanju talijanskog Goal.coma, mogao ponovno krenuti u lov na Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Interu navodno očekuju da bi za našeg nogometaša mogli dobiti blizu 30 milijuna eura, što je iznos koji Evertonu svakako nije lako izdvojiti. No, klub s Goodison Parka ima jasan plan: ovo će ljeto prodati belgijskog napadača Romelua Lukakua za kojeg očekuju najmanje 50 milijuna eura. Dogodi li se to, odšteta za Perišića više neće biti problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji spominjali su u posljednje vrijeme da Perišića simpatizira i novi trener Chelseaja Antonio Conte. Ponuda kluba sa Stamford Bridgea zasigurno bi hrvatskom nogometašu bila primamljivija, ali ako ne dođe, ne treba isključiti mogućnost transfera u Everton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo