ENGLESKE LEGENDE RAZVALILE MOURINHA I UNITED: / (Ne)posebni dobio šamar kakvom se nije nadao

Image
Foto: AFP

'Gledam Mourinhovu momčad i mislim da oni jednostavno nisu dovoljno kvalitetni'

18.10.2018.
14:32
AFP
VOYO logo

Bivše zvijezde Manchester Uniteda Paul Scholes, Roy Keane, Gary Neville i Rio Ferdinand obrušile su se na sadašnju momčad 'Crvenih vragova' poručivši im kako nisu dovoljno kvalitetni te da 'prestanu plakati'.

PSG JE SPREMAN NA NEZAMISLIVO: Španjolci objavili vijest koja je upalila alarm u Madridu i Barceloni

"Gledam Mourinhovu momčad i mislim da oni jednostavno nisu dovoljno kvalitetni. Nedostaje im nekoliko pravih igrača kakve imaju druge momčadi," kazao je Scholes dodavši i kako Mourinho svojim ponašanjem sramoti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Iznenađen sam što Jose Mourinho još uvijek vodi momčad'

"Iznenađen sam što Jose Mourinho još uvijek vodi momčad. Manchester United je u neredu, klub je u krizi na terenu i izvan njega," kazao je veznjak koji je u dresu 'Crvenih vragova sakupio više od 700 utakmica osvojivši čak 25 trofeja.

Image
Image

Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho gestures during the English Premier League football match between Manchester United and Newcastle at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 6, 2018. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Neville, koji je također cijelu karijeru igrao za ManU upisavši više od 600 nastupa, je poručio kako je Unitedova uprava 'apsolutna sramota' i snosi jednaku odgovornost za loše rezultate kao i sami igrači, dok je Ferdinand dodao kako bi ova sezona mogla biti jedna od najgorih u novijoj povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svlačionica Manchester Uniteda je puna beba'

Keane je u svom stilu 'opalio' po igračima poručivši im da prestanu 'plakati'.

"Svlačionica Manchester Uniteda je puna beba. Ne govorim o Pogbi, govorim o igračima općenito, igračima koji se uzrujavaju kod menadžera ili trenerskog osoblja i ne žele trenirati jer ih je netko uznemirio," kazao je Keane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oštre kritike legendi ManU-a nisu dobro sjele u svlačionici pa su igrači na WhatsAppu počeli dijeliti filmiće s igračkim pogreškama spomenute četvorke.

Manchester United se trenutačno nalazi na osmom mjestu sa 13 bodova, sedam manje od Manchester Cityja, Liverpoola i Chelsea na vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo