KONTROVERZNA SITUACIJA

ENGLESKE LEGENDE OPLELE PO SUCU KOJI JE DAO BILIĆU CRVENI: ‘Slaven je s pravom to napravio, sudac mu se mora ispričati’

Za Bilića ovo nije izgledalo dobro. U prve dvije utakmice upisao je dva poraza, a sad i crveni karton

U prvoj utakmici 2. kola engleskog nogometnog prvenstva Everton je na svom Goodison Parku u subotu svladao West Bromwich Albion s uvjerljivih 5:2 (2:1), a bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić bio je udaljen s klupe gostiju nakon prvog poluvremena zbog prigovaranja sucu.

Nekoliko minuta ranije WBA je ostao s desetoricom na travnjaku jer je isključen Kieran Gibbs zbog udaranja . Bilić je pretjerao s prigovaranjem pa je i sam zaradio crveni karton dok je pratio suca Mikea Deana na putu prema svlačionicama i vikao na njega. Ušao je Nane u oštru verbalnu raspravu, koju je završio sočnom psovkom na hrvatskom.

“Pogledaj faul… Daj pogledaj faul. Pa drugi put će nas ubiti, ma daj”, čulo se kako Bilić govori sucu, a nakon što mu je ovaj pokazao crveni, bivši hrvatski izbornik se okrenuo uz sočno “ajde u p*ku materinu”.

[FOTO, VIDEO] POGLEDAJTE ŽESTOKI SUKOB SLAVENA BILIĆA S UGLEDNIM ENGLESKIM SUCEM: ‘Ma ajde u p***u materinu’

Legende na Bilićevoj strani

Za Bilića ovo nije izgledalo dobro. U prve dvije utakmice upisao je dva poraza, a sad i crveni karton. No nakon utakmice u njegovu su obranu stale legende engleskog nogometa Joe Cole i Owen Hargreaves koji su za BT Sports prokomentirali cijelu situaciju.

“Kao sudac, morate razumjeti ljudska bića. Sudac se trebao ispričati Slavenu i reći mu da ne može sad s njim razgovarati i cijela bi ta situacija izgledala drugačije. Za ovu situaciju osobno krivim suca Mikea Deana“, rekao je Cole s kojim se složio i Hargreaves.

“Mislim da Slaven ima pravo postaviti pitanje. Rekao mu je samo da provjeri faul i crveni karton. Nije opsovao, nije bio nekulturan, mislim da je samo htio znati. Ne vjerujem da je zaslužio biti potjeran s terena“, zaključio je Hargreaves.


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Povratak na Net.hr