EMOTIVNA OBJAVA NENADA BJELICE NAKON UTAKMICE S HAJDUKOM: / Pobjedu posvetio pokojnom ocu

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Bjelica i Osijek dočekat će u srijedu (20:30) Dinamo u Gradskom vrtu. Bit će to izravan dvoboj za prvo mjesto na HNL tablici

18.4.2021.
11:51
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Osijeka minimalnom 1:0 pobjedom na gostovanju kod Hajduka u Splitu u derbiju 29. kola preuzeli su vrh ljestvice Prve HNL. Gol vrijedan tri boda postigao je najbolji strijelac lige Mierez u 49. minuti.

Nakon utakmice je trener Osijeka Nenad Bjelica pobjedu posvetio svom pokojnom ocu Boži Bjelici koji je preminuo prije 19 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"19 godina bez Bokija, ova današnja je za tebe. Ne brini, ne posustajem", napisao je Bjelica na svoj Facebook.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka ih Dinamo

Evo što je Bjelica rekao odmah nakon utakmice s Hajdukom.

“Čestitao bih svojoj momčadi, bili smo bolji 96 minuta, Hajduku smo na Poljudu u prvom dijelu dopustili samo jedan udarac. Bili smo opasni prema naprijed, nakon gola smo se malo povukli, ali smo apsolutno zaslužili pobjedu”, rekao je Bjelica za Arena Sport pa se osvrnuo na probleme koje je imao s ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imali smo dosta problema u defenzivi, ali svi koji su igrali odradili su dobro svoj posao i možemo biti zadovoljni. Imali smo ideju i ispunili smo sve što smo zamislili na terenu”, zaključio je trener Osijeka, a nakon toga je uslijedilo slavlje u svlačionici.

Osijek i Dinamo u srijedu će od 20:30 sati igrati u Gradskom vrtu. Bit će to izravan dvoboj za prvo mjesto na HNL tablici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo