OLA ODLAZI U LEGENDU

EMOTIVAN ISTUP NEUNIŠTIVOG NAPADAČA: ‘Iako me ništa ne može slomiti, došlo je vrijeme da završim karijeru’

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić najavio je u intervjuu za Sportske novosti da će uskoro okončati karijeru. Možda čak i prije kraja aktualne sezone, odnosno isteka ugovora s 1860 Münchenom.

Olić se prošli vikend vratio nogometu nakon nesretne epizode s klađenjem i suspenzije koja je uslijedila. Legendarni napadač kažnjen je s 20 tisuća eura i zabranom nastupa na dvjema utakmicama jer je utvrđeno da se s prijateljima kladio na devet utakmica druge njemačke lige i to u razdoblju od 26. kolovoza do 11. rujna.

‘Sve ovisi o zdravlju’

“O tome sam već sve rekao, dogodila se pogreška i to je to… Zaista više ne bih o tome, nema potrebe. Sve je prošlo, vratio sam se, sve je u najboljem redu”, naglasio je Olić.

SKANDAL U NJEMAČKOJ, OLIĆ SUSPENDIRAN ZBOG KLAĐENJA! ‘Jako mi je žao, samo sam se zabavljao s prijateljima…’

A vratio se doista na impresivan način. U pobjedi Münchena protiv Erzgebirge Auea (6-2) jednom je asistirao, izborio dva jedanaesterca, te prisilio suparničkog igrača da ga zaustavi prekršajem za crveni karton. Iako je izgledao sjajno na travnjaku, 37-godišnjak je u problemima zbog kojih je odlučio da neće još dugo igrati.

“Imam velikih problema s koljenom. Kad sam igrao utakmice srijeda-nedjelja, stalno sam ga osjećao. Ne samo to, primao sam mnogo injekcija, imao sam mnogo terapija… Iako sam vam rekao da me ništa ne može slomiti, ipak je došlo vrijeme da završim karijeru!  Imam ugovor s Münchenom do ljeta, vidjet ću. Sve ovisi o zdravlju”, rekao je Olić koji je za hrvatsku reprezentaciju odigrao 104 utakmice i zabio 20 golova.

Povratak na Net.hr