EMOCIJE DOTAKNULE NEBO: / Osvanuo spektakularan video atmosfere i slavlja na Rujevici

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Na You Tubeu je ekspresno osvanula kompilacija jučerašnjeg slavlja na Rujevici povijesnog prvog naslova prvaka Hrvatske za Rijeku.

22.5.2017.
10:05
Screenshot: You Tube
VOYO logo

"We Are The Champions", besmrtni je hit od Freddiea Mercuryja i legendarne grupe Queen koji svira u pozadini kompilacije koja sjajno dočarava emocije koje su zavladale nakon što je glavni sudac utakmice Ante Vučemilović odsvirao kraj dvoboja protiv Cibalije (pobjeda prvaka 4-0), kao i koje su vladale na tribinama stadiona na Rujevici.

NEVIĐENA LUDNICA U RIJECI: Grad i čitav Kvarner su gorjeli, slavilo se do dugo u noć! Ovi prizori upravo obilaze Hrvatsku

Rujevica je eksplodirala. Kao da nitko nije mogao vjerovati da je san koji traje desetljećima napokon postao stvarnost. Suze radosnice u očiju svih na stadionu govorile su više od riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su utrčali u teren, a policija ovaj put nije “trenirala strogoću”. Sve je već unaprijed bilo dogovoreno. Čekao se samo posljednji zvižduk suca. Igrači Rijeke našli su se na rukama svojih junaka. Ubrzo je veći dio publike bio na travnjaku i slavio s igračima. Pjevalo se Rijeci, pjevalo se uspjehu na koji su čekali generacije Riječana.

UMORAN OD IZBORA: Milan Bandić osramotio se čestitajući Rijeci na povijesnom naslovu

Povijesna nepravda iz 1999. godine, kad je sudac Krečak poništio pogodak Rijeke protiv Osijeka i uzeo joj iz ruku titulu prvaka Hrvatske, tako je ispravljena. Pravda je spora, ali dostižna kazat će u Rijeci koja je slavila do dugo u noć. Evo kako je to izgledalo na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo