Bivši igrač Reala i Cityja postaje najplaćeniji Spurs

10.7.2012.
11:26
VOYO logo

Vjeruje se da će potpisati trogodišnji ugovor, za koji će na svoj bankovni račun odmah po potpisu dobiti 4 milijuna funti plus 115.000 tjedne zarade.

Tim će potpisom Adebayor postati najplaćeniji igrač Tottenhama u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što slažu igračku križaljku i riješavaju se igrača koji im ne trebaju, u Manchester Cityju odagnali su svaku sumnju vezanu uz budućnost svog menadžera Roberta Mancinija (47). Naime, talijanski menadžer kojeg su za nacionalnog izbornika navodno željeli u Ruskom nogometnom savezu, potpisao je produljenje ugovora s Građanima koje će ga učiniti najplaćenijim premierligaškim menadžerom.

Manciniju će novi petogodišnji ugovor donijeti 7.5 milijuna funti godišnje, čime će prestići menadžera Arsenala Arsenea Wengera koji godišnje inkasira oko 6 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševljen sam što sam u mogućnosti dati svo svoje znanje i zalaganje Manchester Cityju u daljnjih pet godina. Prilika za građenje na našem nedavnom uspjehu je ogromna. Manchester City je fantastičan klub. Veselim se izazovima i uzbuđenjima koji su pred nama", komentirao je Mancini iz Cityjeve predsezonske trening-baze u Austriji.

Posljednji ugovor, koji je potpisao u prosincu 2009. godine, Manciniju je donosio oko 3.5 milijuna funti godišnje, pa je tako novi ugovor više nego dvostruko unosniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo