'Mandžukić? Taj dečko čini Bayern boljim'

Bivši napadač njemačkog velikana Bayern Münchena, Brazilac Giovane Elber, pohvalno je govorio u intervjuu za Goal.com o hrvatskom napadaču Mariju Mandžukiću.

9.4.2014.
13:58
VOYO logo

"Za mene dvojbe nema. Mandžukić čini Bayern boljom momčadi! Sviđa mi se taj dečko. Uz Arjena Robbena i Francka Riberyja Mandžukić čini napad Bayerna iznimno jakim. Nalazi se posvuda na travnjaku, često oduzima lopte i otvara svojim suigračima puno prostora konstantnom promjenom mjesta na terenu. Iako ne ulazi u puno prilika kao klasični napadač, Mandžukić jednim udarcem može riješiti pitanje pobjednika", rekao je Elber u razgovoru za Goal.com, te je potom opravdao dovođenje poljskog napadača Roberta Lewandowskog.

"Svaki klub mora imati konkurenciju na svakoj poziciji kako bi igrači davali sve od sebe na treninzima. Svatko se mora dokazivati na svakom treningu i zato je Bayern danas ovako jak. Svi u Bayernu žele igrati i to je dobro za momčad. Budućnost Claudija Pizarra u klubu je vrlo neizvjesna i stoga je klub dobro postupio što je doveo Lewandowskog", zaključio je na temu Mandžukića bivši brazilski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/H0akJ_7Itqc

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo