Na popis Realove 'robe s greškom' stavili i legendarnog Hrvata

El Mundo Deportivo u najnovijem izdanju nabraja Realova pojačanja koja su u Madrid stigla s ozljedama, a na popis su stavili i Roberta Prosinečkog.

14.10.2013.
12:42
VOYO logo

"Gareth Bale ento je pojačanje Real Madrida načeta zdravlja", objavio je u izdanju od ponedjeljka barcelonski dnevnik El Mundo Deportivo.

Izbrojali su u katalonskom listu da je velški nogometaš u proteklih šest godina pretrpio čak 30 ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz konstataciju da Bale nije prvi fijasko Kraljevskog kluba, MD-ov je urednik pobrojao još 12 značajnijih transfera u Real kad je 'roba s greškom' u pitanju.

"Niz je počeo dovođenjem Roberta Prosinečkog iz Crvene zvezde 1991. godine", piše Oscar Zarate pojašnjavajući:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat je pretrpio 11 mišićnih ozljeda prije no što se priključio Realu. Premda je znao za njegov zdravstveni karton, tadašnji predsjednik Ramon Mendoza doveo ga je uz fanfare 1991. godine. Kad su vidjeli u kakvom je stanju, Realovi liječnici propisali su mu 15 tableta na dan kako bi mu ublažili bolove i omogućili da igra. Nije pomogla ni operacija. Prosinečki je tijekom devet mjeseci svoje prve madridske sezone ozljeđivao mišiće pet puta odigravši pritom svega tri utakmice za Real."

//www.youtube.com/embed/2QBZ3M9zf74

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim hrvatskog nogometaša, na listu dovođenih bolesnika Zarate je uvrstio još i Savija Bortolinija, Flavija Conceiçaa, brazilskog Ronalda, Jonathana Woodgatea, Pepea, Arjena Robbena, Klaas-Jana Huntelaara, Lassanu Diarru, Kaku, Hamita Altintopa i Nurija Sahina.

U okviru iste teme navodi se da je Real osigurao Balea. Ispostavi li se da je ozljeda leđa (koju Real demantira) ozbiljnija i da će zbog nemogućnosti nastupanja Real aktivirati opciju raskida ugovora, osiguravajuće društvo morat će Kraljevskom klubu isplatiti 91 milijun eura odštete. Ili točnije, 101 milijun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako, naime, Realov predsjednik Florentino Perez tvrdi da je Baleov transfer madridski klub koštao 91 milijun eura, Velšaninov je menadžer Jonathan Barnett pokazao dokument iz kojeg je razvidno da je Real Balea platio 101 milijun.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo