EGZODUS U UNITEDU: / Tri zvijezde ovaj tjedan napuštaju Old Trafford

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Engleski nogometni velikan Manchester United dosad je samo mahnito kupovao, ali kako sada stvari stoje, ovaj bi tjedan trebao odraditi i nekoliko izlaznih transfera.

3.8.2015.
15:43
AFP
VOYO logo

Od prošlosezonskog kadra, klub s Old Trafforda ovo su ljeto napustili samo Robin van Persie, te Falcao koji je ionako bio samo na posudbi. Ovaj bi tjedan, međutim, na račun Manchester Uniteda trebao sjesti prvi ozbiljniji novac od prodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Angelu di Mariji se već više-manje sve zna. Argentinac je doputovao u Dohu gdje bi s vlasnicima PSG-a trebao kompletirati transfer u redove francuskog prvaka. Službena se objava očekuje u sljedećih nekoliko sati, a United će inkasirati oko 63 milijuna eura.

Rafael prema Francuskoj

No, to nije sve. Prema pisanju španjolske Marce, u idućih nekoliko dana bi napokon trebala završiti i saga o Davidu de Gei. Poznato je da španjolskog vratara silno u svoje redove želi dovesti Real Madrid, a posao bi napokon mogao biti realiziran. Menadžer Uniteda Louis van Gaal se umorio od cjenkanja s Realom, a vidjevši da je De Gea prilično nemotiviran, navodno je shvatio da je bolje prodati ga prije početka sezone. U Kraljevskom klubu će doći do gužve na vratarskoj poziciji, a Marca tvrdi da će prema izlazu krenuti Keylor Navas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći član Crvenih vragova koji bi ovih dana trebao napustiti Old Trafford je brazilski desni bek Rafael. On je pred potpisom za Lyon, ali u ovom slučaju United ipak ne može računati na ozbiljniju zaradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo