'E sad je dosta, njihovo iživljavanje mora prestati!'

6.7.2011.
1:03
VOYO logo

Potaknut odlukom Izvršnog odbora HNS-a o suspenziji njemu sklonih Dubrovačko-neretvanskog i Varaždinskog nogometnog saveza, Igor Štimac najavljuje radikalne poteze:

"Ovog trena u Splitu krećemo s okupljanjem predstavnika svih dalmatinskih saveza gdje ćemo dogovoriti daljnje poteze. Ovako dalje ne ide, ovo što HNS radi nema nikakvoga smisla, oni se postavljaju čak i iznad Ministarstva uprave, koje je priznalo naše delegate u Dubrovniku. E sad je dosta, njihovo iživljavanje mora prestati. I sad idemo u borbu do kraja, negdje mora puknuti, pa čak i po cijenu da prvenstvo ne počne", najavio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško mu je palo i nepriznavanje legitimiteta njegove Skupštine od strane Ministarstva. Zbog toga je konačna odluka zagrebačkog Ureda za opću upravu, koji je priznao Markovićevu pobjedu.

"Nekidan sam bio kod ministra i otišao razočaran. Iako je još donedavno tvrdio kako će poništiti obje Skupštine, čak je to rekao i na jednom visokom političkom skupu, nakon očijukanja s Vrbanovićem, na koje smo upozoreni, njegov interes za ovaj slučaj naglo je splasnuo. To je neodgovorno ponašanje jednoga ministra, koji pet mjeseci maltretira sve nas i cjelokupnu hrvatsku javnost", dodao je razočarani Štico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar uprave Davorin Mlakar ne priznaje njegov tim kao stranku u postupku pa ignorira njegov zahtjev za poništenjem prosinačke skupštine.

Vezani članci:

arti-201107050250006 arti-201107041096006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo